diumenge, 1 d’abril del 2012

Lliga Federació Catalana de Futbol. Aleví 3a Divisió, Grup 29

ATL. BANYOLES 2 - FC VILABLAREIX 13


Hi ha alguna cosa escrita: som un equip de 13 jugadors, però 2 no han pogut assistir, juguem contra l’equip situat en el lloc 13 de la classificació i estem empatats en el lloc 2 amb un altre equip, per acabar d’arrodonir, quedem com a resultat 2-13.  Algú encara dubta que quedarem primers de grup?  Hi algú que no para d’enviar-nos senyals.
No hi ha hagut gaire historia, el primer temps ja s’ha vista clar, ens hem posat amb un 0-3, i el Atl. Banyoles ha obert l’esperança de la remuntada amb un solitari gol, però en el segon quart el partit ha quedat totalment trencat a favor nostre, cinc gols més amb fet aturar el marcador local i ens hem relaxat, tot i això no hem deixat de dominar en cap moment.
Aquest marcador ens servirà per remuntar a la classificació dels equips en quant a gols a favor, i ens ha fet pujar del setè al cinquè lloc.  En quant als gols en contra, ens mantenim a la segona posició.
Els Blues de festa, lluny dels nervis dels darrers partits amb resultats ajustats, han tornat a demostrar que son la millor afició pel millor equip.

3 comentaris:

Xevi Pere ha dit...

Som-hi BLUES ara més que mai! Estem davant una super emocionant recta final de lliga, hem de recolçar l'equip com sabem fer-ho i demostrar qui és la millor afició! L'equip s'ho mereix i aquesta setmana no ens van defraudar i ens van tornar a oferir una nova demostració de futbol. Gràcies equip, gràcies afició, SOM-HI TOTS PLEGATS, ENDAVANT VILAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Xevi Pere ha dit...

... i gràcies Pere per la crònica i per aquestes meravelles que penges cada setmana!!

Jose Antonio ha dit...

Partit molt placit , bona feina Pera
sincerament crec que et superes setmana a setmana.